kebab gyros gastronomia opiekacze do gyros opiekacze do gyros
 
opiekacze do kebab O firmie
Prezentacja wideo firmy POTIS Prezentacja wideo    firmy POTIS
Targi EuroGastro 2014 Warszawa Targi EuroGastro 2014    Warszawa
Targi Döga 2012 Targi Kebab Döga    Berlin 2012

noże do kebab Produkty:
Grille elektryczne do kebab Grille elektryczne
Grille gazowe do kebab Grille gazowe
Noże elektryczne do kebab Noże elektryczne    POTIS
Akcesoria do gyros Akcesoria do noży
Grille kontaktowe POTIS Grille kontakowe    POTIS
Grille kontaktowe POTIS Kebab Robot POTIS
Snack Line POTIS NOWOŚĆ
   Party-Gyros-Grill POTIS
   zobacz wideo


Serwis Serwis:

Czesci zamienne Części zamienne
Certyfikaty Certyfikaty


Kontakt Kontakt
Informacje Wyślij zapytanie
Informacje Informacje - prawa    autorskie
Autoryzowany
Przedstawiciel w Polsce
Authorized Poland Dealer
tel.: +48 22 634-17-60 / mob.: 510-36-46-67
 

Przedstawione akcesoria i części zamienne są oryginalnymi produktami firmy Potis.

Części i akcesoria nie przedstawione w wykazie mogą być zamówione, prosimy o kontakt aby przesłać Państwu kompletną listę części zamiennych.

Zastrzegamy możliwe zmiany techniczne i błędy w druku!


Uwaga!
Przy wymianie uszkodzonych części muszą być zastosowane wyłącznie oryginalne części zamienne!

1.Górny uchwyt z zamocowaniem kompletny do urządzeń E1/E2/E3 / G1/G2/GD3/GD4/GD5

2.Dolny uchwyt z podkładką do umocowania miecza kompletny do urządzeń E1/E2/E3 / G1/G2/GD3/GD4/GD5

3. Krzyżak – stojak do ręcznego przygotowania porcji mięsa ( Sz./ Gł./W. 235 X 235 x 125 mm)

4. Wzmocniony krzyżak – stojak do ręcznego przygotowania porcji mięsa ( Sz./ Gł./W. 350 x 350 x 105 mm)

5. Miecz do urządzenia EH/GD 1 dł. - 415 mm
6. Miecz nr.1 ( do E1/G1 ) 15 . - 570 . - 570 dł. - 570 mm
7.Miecz nr 2 ( do E2/G2/GD2/GD3 ) dł. - 695 mm
8. Miecz nr 3 ( do E3/G3/GD4 ) dł. - 895 mm

9. Miecz wzmocniony do GD 4 dł. – 895 mm
10. Miecz wzmocniony do GD 5 dł. – 1080 mm
10a. Miecz do GD 5 ( nie wzmocniony ) dł. – 1080 mm

11. Talerz podtrzymujący porcję mięsa na mieczu-dół Ø 195 mm ( bez miecza i zawleczki )

12. Talerz podtrzymujący porcję mięsa na mieczu-dół ( wykonanie na zamówienie )
Wymiary standardowe Ø 120, 150, 250, 300, 350 mm

13. Zawleczka

14. Talerz z wpustem – wymiary standardowe zob. poz.12

15. Talerz z przedłużoną prowadnicą miecza

16.Szufla nr 1 Ø 220 mm
17. Szufla nr 2 Ø 260 mm
18. Szufla nr 3 Ø 300 mm

19. Uchwyt do szufli ze śrubą mocującą

20. Napęd z silnikiem elektrycznym ( 50 Hz / 230 V) w obudowie ze stali nierdzewnej (inox)
z górnym uchwytem mocującym,
- 1 Obr. / Min.
- obroty lewe / prawe - również pozycja zerowa
( bez obrotów ) regulacja przez włącznik

21. Napęd z silnikiem elektrycznym bez obudowy

22. Silnik elektryczny bez napędu ( cewka )

23. Napęd

24. Kondensator

Specjalne napędy

Napęd z silnikiem elektrycznym ( 50 Hz/230V ) w obudowie ze stali nierdzewnej (inox)
- 2 Obr. / Min.
- obroty lewe / prawe - również pozycja zerowa
( bez obrotów ) regulacja przez włącznik

Napęd z silnikiem elektrycznym(50Hz/230V ), 2 Obr./Min - bez obudowy


Inne typy napędów tylko na specjalne zamówienie.

Obudowa przyłączeniowa

Obudowa przyłączeniowa z ruchomą, uchylną częścią grzewczą w prawą stronę, wykonana ze stali nierdzewnej (inox)
Umożliwia łatwy i szybki dostęp do elementu ceramicznego przy jego czyszczeniu.

- nr 1 230V / 50 Hz / 3,9 KW

- nr 1 400V / 50 Hz / 3,9 lub 4,5 KW

- nr 2 400V / 50Hz / 5,2 lub 6,0 KW

- nr 3 400 V / 50 Hz / 7,8 lub 9,0 KW

Uchylna w lewą stronę tylko na zamówienie i z dopłatą !

60. Element grzewczy 230 V / 1,3 KW

61. Element grzewczy 230 V / 1.5 KW


64. Element ceramiczny – poprzez powierzchnię reflektującą z kamienia ceramicznego energia cieplna będzie gromadzona i powoli oddawana poprzez promieniowanie cieplne, co pozwoli na ekonomiczne wykorzystanie energii jak również pozytywnie wpływa na walory smakowe produktu grilowanego przez uniknięcie ekstremalnych różnic temperatury.

Do urządzenia EH – Element o promieniowaniu na podczerwień 1000 W / 230V
Wym. 240 x 60mm

Wanna do tłuszczu

66. Ośmiokątna wanna do tłuszczu z blachą dziurkowaną do urządzeń
E1 / E2 / G1 / G2 wym. 500 x 500 x 50 mm

67. Ośmiokątna wanna do tłuszczu z blachą dziurkowaną do urządzeń
E 3 / G3 / GD3 / Gd 4 wym. 550 x 550 x 50 mm

68. Ośmiokątna wanna do tłuszczu z blachą dziurkowaną do urządzeń
GD 5 wym. 650 x 650 50 mm

69. Podpora do dolnej prowadnicy zapobiegająca przeciążeniu prowadnicy przez masę produktu mięsnego do urządzenia E3 / G3 / GD4 i GD5

70. Wanna na tłuszcz do urządzenia EH / GD1 okrągła Ø 320 mm, gł. 42 mm

71. Wanna do tłuszczu z wkładaną blachą dziurkowaną
Wym:
500 x 350 x 55 mm
410 x 310 x 55 mm

73. Palnik z dyszą do urządzeń G1 / G2 / G3 – podać koniecznie rodzaj gazu!
74.Podwójny palnik z dyszą do urządzeń GD1 / GD3 / GD4 / GD5 - podać koniecznie rodzaj gazu !

75. Dysza główna

76. Płyta palnikowa z 6 uszczelkami, 130 x 92 mm
77. Uszczelki

Siatki na palnik (nowe modele)
78. do G1 ( 3 części )
79. do G2 ( 4 części )
80. do G3 ( 5 części )
81. do GD 1
82. do GD3 ( 3 części )
83. do GD4 ( 4 części )
84. do GD5 ( 5 części )

Siatki na palnik (stare modele )
85 do G1 / wym. 160 x 350 mm
86. do G2 / wym. 160 x 480 mm
87. do G3 / wym. 160 x 590 mm

88. Zawór gazowy kompletny ( z pokrętłem i elementem termicznym ) - podać koniecznie rodzaj gazu!
89. Pokrętło
90. Element termiczny ( stary model)
91. Element termiczny (nowy model)
92. Szpula magnetyczna
93. Dysza mała

Uwaga!
Przy wymianie uszkodzonych części muszą być zastosowane wyłącznie oryginalne części zamienne!

 


 
POTIS Grille elektryczne:
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
2006 - GastronomiaSystemPolska
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional